17 Mayıs 2014 Cumartesi

Syrianska FC - Hammarby IF | Superettan 8.Hafta Maçı

Superettan 8.hafta maçında Hammarby ile Södertalje Fotbollsarena'da derbi maçına çıkacağız. Ligde 3.sırada bulunan ligin iyi takımlarından biri Hammarby 13 puanla zirveyi yakından takip ediyor. 

Rakibimizin en etkili isimleri 5 maçta 4 gol atan Pablo Pinones Arce ve CM-FM serilerinde bir çoğumuzun hastası olduğu Kennedy Bakırcıoğlu! Kennedy Bakırcıoğlu şu ana dek oynadığı 6 maçta 3 gol 2 asistle takımına katkıda bulundu. Ligde 4 galibiyet 1 beraberlikle oynuyorlar. Son maçlarında da Törsteinbö, Kennedy ve Arce'nin golleriyle Husqvarna'yı 3-1 mağlup ettiler.
Kennedy Bakırcıoğlu

Takımımız ise son 2 maçta gol yollarında sıkıntılı. Zvezdan Misimovic'in de bu konuya değindiği konuşmasında  "Geriye düştüğümüz maçlarda oyuna ortak olmakta epey zorlandık. Bu maçta oyunu iyi tutan ve kontrolü bırakmayan bir ekiple karşı karşıyayız. Bu düzenlerini bozmak ve kontrolü elimize almak istiyoruz" dedi. Milosevic tek isteklerinin galibiyet olduğunu da ekledi.
Dinko Felic

Takımın forvetlerinden Dinko Felic hafta içi yaptığı açıklamada; "Önümüzdeki haftalarda kazanan bir Syrianska olacak sahada. Kağıt üzerinde kazanacağımız maçları kazanmak da sıkıntı çektik ama bunda çok sakat vermemizin de etkisi var. Takımın ihtiyacı olması durumunda farklı mevkilerde de oynarım. Şimdiki mevkim en verimli olduğum bölge ama önceliğim takımın kazancıdır. Uzun süreden beri buradayım , küçük bir kulüp olmamıza rağmen çok tutkulu taraftarlarımız var. Bu da kulübü özel yapıyor. Ben de burada olduğum sürece daha da bağlanıyorum onlara." dedi.
Suleyman Sleyman "Sulan"

Geçtiğimiz mart ayında  takımımızda emekli olan Suleyman Sleyman için de bu maç özel anlamlar ifade ediyor. Kulübümüzün alt yapısında yetişen Sleyman daha sonra Hammarby'e transfer olarak burada 167 maça çıktı.  Son olarak 2009 yılında yeniden takımımıza katılan Sleyman toplamda 92 kez sarı kırmızılı formayı giydi. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada bu maçın Sleyman'a bir teşekkür maçı olduğu belirtilerek iki takım taraftarını da tribüne davet ettiler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder