29 Mayıs 2014 Perşembe

Misimovic: Taraftarımızla aynı gemideyiz

Süryani Derbisi'nde alınan zaferden sonra Zvezdan Milosevic gündem ve kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Yaklaşık iki aydır görevinin başında olan Milosevic unutulmaz bir derbi zaferiyle taraftarlardan şimdilik geçerli not almışa benziyor. Zor şartlar altında iyi işler çıkarmaya çalışan Milosevic kendi antrenörlük anlayışını "titiz ve organize" olarak özetliyor.

"Buraya gelmemde Başkan Andreas Temiz'in büyük bir payı oldu. Onunla iyi bir dostluğumuz var. Buraya geldiğimde kulübün sıcaklığını hissettim ve bu sorumluluk için tereddüt bile etmedim." diyerek kulübü geliş sürecini anlatan Milosevic, başarının da göreceli olduğunu vurgularken her koşulun ve ortamın farklı bir başarı kıstası olması gerektiğini savunuyor.

Takımın durumu için de " Her oyuncudan maksimum verim almaya çalışıyoruz. Canlı bir futbol sergilemek istiyoruz bunun için de elimizdeki malzeme neyse adaptasyonu sağlayarak en üst seviyede verim almalıyız. İyi bir oyuncu grubumuz var ve ben onlara güveniyorum. Tek önceliğimiz çalışmak olmalı. " diyor.

Milosevic son olarak taraftarlara da bir mesaj gönderiyor; "Her kulübün zor zamanları olur. Ama bizim taraftarımız çok özel ve bu tüm zor zamanlarımızda yanımızda oluyorlar. Biz onlarla aynı gemideyiz ve hep el birliği içinde olmalıyız. Gelecek için de umutlu olsunlar, takım daha iyi bir seviyeye gelecek."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder