25 Mayıs 2014 Pazar

Derbi Öncesi Kaptanlar Konuştu

Bugün oynanacak derbi öncesinde lt.se internet sitesi iki kulübün kaptanlarını bir araya getirdi. Syrianska FC'den Louay Chanko ile Assyriska FF'den David Durmaz derbiyi değerlendirdi.

David Durmaz bize pek yabancı bir futbolcu değil. Denizlispor ile anlaşma imzalamış lisansında yaşanan problemlerden dolay hiç bir maç oynamadan İsveç'e dönmüştü. Ayrıca David Syrianska'da da oynadı. Aynı zamanda Gençlerbirlikli Jimmy Durmaz ile de akraba.

Maç öncesinde aynı zamanda bugün kuzeni Makdessi ile de karşı karşıya oynayacak olan Chanko; "Baskıyı bizden daha fazla onlar hissediyor" diyor. Daha önce Yunanistan'da AEK forması giyerken Panathinaikos derbilerini de yaşayan Chanko her derbinin kendine ait heyecanı ve gerilimi olduğunu söylüyor. Chanko; "Kötü oynamıyorlar, mücadeleci bir oyun yapıları var ama istedikleri puanları alamadılar. Bence maç öncesinde bu konu onlar üzerinde bir baskı oluşturacak. Bu nedenle biz bir adım önde başlıyoruz."

David Durmaz ise Chanko'ya katılmadığını iki takımın da benzer sorunlar yaşadığını söylüyor. "Maçın kaderini hatalar belirleyecek belki de. Basit hatalar yapmayan sahadan galip ayrılacak."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder