18 Mayıs 2014 Pazar

Syrianska FC 2-4 Hammarby IF

Superettan 8.hafta maçında Södertalje Fotbollsarena'da Hammarby IF'i ağırlayan Syrianska gol sıkıntısı çektiği haftalarda 2 gol atıp maçtan puansız ayrıldı.

Suleyman Sleyman... Eski bir maç afişi...
Maçtan önce Suleyman Sleyman'a iki takımda katkıları için teşekkür ederken 5349 kişinin olduğu statta sıcak samimi anlar yaşandı.

Syrianska FC maça Berglöf,İsa Demir, Rabi Elia, Uros Delic,Chanko,Nwosu, Santos Koppe, Saleh, Ghoddos,George ve Grubjesic ilk on biriyle başladı. Dinko Felic ise maça yedek kulübesinde başlayarak ikinci yarıda girdi.

15.dakikada Ghoddos'un asisti George'un golüyle 1-0 öne geçen Syrianska, 34'te Führe'yi durduramadı ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. Maç önü yazısında takımın en etkili iki isminden biri dediğimiz Arce ise yazıyı haksız çıkartmamak adına skoru 2-1'e getirdi. 63.dakikada gelen bu gole Grubjesic ile cevap 1 dakika sonra geldi ve skor 2-2 oldu. Ama Arce'nin pek durmaya niyeti yoktu. 75.dakikada Arce skoru 3-2'ye getirdi.

Maç önü yazısında en etkili iki isim diye tanıttığımız Arce iki gole imza atarken diğer isim Kennedy Bakırcıoğlu da 90+4. dakikada ağları havalandırarak skoru tayin etti: 2-4

8 hafta sonunda Syrianska FC 9 puanda kalırken Hammarby zirveyle farkı 2 puana düşürerek 16 puana ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder