23 Mayıs 2014 Cuma

Grubjesic ve Delic'in Zor Günleri

Hafta sonu derbi maçına hazırlanan Syrianska FC'de Nikola Grubjesic ve Uros Delic zor günler geçiriyor. Bu büyük derbiye hazırlanmanın yanında iki oyuncunun memleketleri(Sırbistan ve Karadağ) sel felaketiyle boğuşuyor. Ölü sayısının giderek artması ve yaşanan acılar iki oyuncuyu da bir hayli üzdü.
Uros Delic

Uros; "Bu büyük bir felaket, arkadaşlarım ve ailemle konuşuyorum, haber almaya çalışıyorum. İnsanlar çok zor bir dönem geçiriyor" diyerek duygularını anlatırken Grubjesic de bu konuya değindi. Hammarby maçında attığı golden sonra formasının altındaki tişörtle acıyı paylaştığını gösteren Grubjesic;
Nikola Grubjesic

İnsanlar evlerini ve hayatlarını kaybediyor. Gol attıktan sonra , oraya bir mesaj göndermek istedim. İsveç'te olmama rağmen onlardan ayrı olmadığımı göstermek istemiştim dedi.

Gubjesic; "Sakat oyuncularımız var, kadromuz oldukça kısıtlı. Açıkçası tam anlamıyla hazırlanmak pek mümkün olmuyor" diyerek sözlerine devam etti.

İki oyuncu da hafta boyunca mental olarak bir hayli yorulmuş olması muhtemel. Teknik , taktiğin kaçırdıkları pasların-gollerin bu nedenle biraz daha özenle eleştirilmesi gerekiyor belki de... Balkanlarda yaşanan felaketten dolayı başta Grubjesic ve Delic olmak üzere tüm Balkan halklarına geçmiş olsun...
Sırbistan

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de de Gençlerbirliği futbolcuları Beşiktaş maçında kazandıkları primi Soma ve Balkanlar'a yollamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder