11 Mayıs 2014 Pazar

Östers IF - Syrianska FC | Superettan 7.Hafta

Superettan 7.hafta maçında Myresjöhus Arena'da geçen sezon ki kader ortağımız Östers ile karşı karşıya geleceğiz. Östers Allsvenskan'ı geçtiğimiz sezon bizim bir basamak üstümüzde tamamlayarak Superettan'daki yerini ayırtmıştı.

Rakibimiz geçtiğimiz 6.hafta maçında deplasmanda Hunqsvarna ile 1-1 berabere kaldı. 6 maçta topladıkları 7 puanla 10.sıradalar.

Geçtiğimiz sezon Allsvenskan'da oynanan maçlarda kendi evimizde de , deplasmanda da 1-0'lık sonuçlarla kaybettik Östers'e!

Maçtan önce konuşan Teknik Direktör Zvezdan Milosevic; "Geçtiğimiz maçta iyi oynadığımız dakikalarda gelen gol güvenimizi sarstı ve oyuna tekrar ortak olmakta zorlandık. Haftalar ilerledikçe inanıyorum ki oyun yapım da oturacak. Şu an moral ve oyun olarak maça hazırız" dedi. Rakipte bir çok etkili ve bireysel yetenek olarak ön olana çıkan oyuncu olduğunu söyleyen Zvezdan Milosevic bunu durduracak güçte olduklarını da söyledi.

Östers'in önemli oyuncularından olan Denis Velic ise Syrianska'ya hiç de yabancı bir isim değil. 2000-2005 yılları arası Östers'te forma giyen oyuncun 2006-2010 yıllarında da sarı kırmızılı formayı giymişti. Oyuncu 2011 yılında yeniden yuvaya döndü.

Kazanıp üst sıralara biraz daha odaklanacağımız maç yarın Türkiye saati ile 20:00'de başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder